30 juni 2012

Primark

Vanmiddag ben ik met mijn moeder en mijn zusje naar de Primark in Rotterdam geweest. Ik was er nog nooit geweest en wist daarom ook niet wat me overkwam toen ik oppeens daar midden in die overvolle winkel stond te graaien naar een t-shirtje van mijn maat. Voordat we in de Primark stonden zag ik in het winkelcentrum al bijna iedereen met z'n papieren tasje met de blauwe Primark letters. Het moest dus niet verweg zijn. We vonden het huge gebouw al snel. Toen ik voor die winkel stond dacht ik metteen al ''auwtsh..'' ik denk dat we hier binnen een kwartier weer buiten staan. Maar uiteindelijk hebben we het zeker anderhalf uur vol gehouden! Het was super druk. Iedereen stotte tegen je aan en overal lagen kleding stukken en tasjes op de grond. Alles was wel spot goedkoop en ik vond het allemaal wel hele mooie kleding. Voor de pashokjes moest je in een rij staan van ongeveer 100 m. Dus dat deden we niet. Ik heb niks gepast alleen een broekje. Die heb ik gepast over mijn broek heen...:-)  Daarna moesten wel in een rij staan voor de kassa van ongeveer 200 m. Maar de rij ging wel snel. Na ongeveer 7 minuten stonden we al buiten met 3 tassen vol met super leuke kleding.

De primark is een super-kleding-store. De winkel zit in Hoofddorp, Rotterdam en Zaandam. Er komt waarschijnlijk wel uitberijding want volgens mij hoopt deze business heel goed! Er is alleen 1 nadeel, -vind ik- er is geen webshop. Dat vind ik altijd jammer.
Ik hoop dat deze winkel ook in utrecht komt. Ik kende deze winkel doordat een vriendin van mij er ook een keer was geweest. Ook zij was er erg enthousiast over. Ga er vooral ook heen maar ga dan vooral niet op een zatermiddag- of zondag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten