25 juni 2012

Armband

Toen ik ongeveer 10 jaar was had ik van een oude spijkerbroek de broekspijpen er af geknipt en van de boven kant van de broek een tas gemaakt. Van de ene broekspijp had ik een hengsel gemaakt zodat je hem om je nek kan hangen maar toen zat ik dus met die andere broekspijp. Ik was niet lang bezig om er iets van te maken. Uit eindelijk heb ik van die ene broekspijp een super hippe gevlochte spijkerstof armband gemaakt! Ik deed hem aan naar school en veel kinderen uit mijn klas vonden de armband cool. Later heb ik er zelfs nog een gemaakt voor R en toen kreeg ik daar ook nog eens voor betaald!

Net zag ik weer een oude broek liggen in mijn stof kist. Er zaten 2 gaten in aan de achterkant vlak bij de billen dus ik kon hem moeilijk gebruiken om er een zomerse hot pants van te maken. Nu heb ik er wel een hot pants van gemaakt maar voor mijn zusje (want zij past echt alles...). Maar toen had ik weer de broekspijpen over. Ik dacht toen, wat zal ik er nou van maken...?? En toen kwam dat idee dus in me op van drie jaar geleden! Ik heb er dus weer een hele gave armband van gemaakt. Deze broek was geen sprijkerbroek, dus dat was wel jammer maar toen heb ik er wat kleur in gebracht door er een licht transpirant groen lintje tussen te stoppen. En dit is het resultaat:Wil jij ook z'n armband? Plaats dan een reactie n.o.t.k.

2 opmerkingen: