5 juli 2012

American flag

american flag

Ik vind Amerika echt heel erg leuk. Ik ben er vorig jaar 2,5 weken naar toe gegaan. We gingen heel Californie door reizen. Het was een vakantie om nooit te vergeten. Ik vind Amerika gewoon een fantastisch land. Punt.

Deze print kan je krijgen in alles. In shirts, tassen, jurken, schoenen, jassen, accesoires, shorts en zelfs lange broeken! De Amerikaanse vlag en de Britsche vlag is nu helemaal in, en daarom in heel veel winkels te vinden. Over de Britsche vlag ga ik nog een artikel schrijven.

Een baseball jasje staat heel erg leuk bij een topje met een print van de Amerikaanse vlag. Draag wel NOOIT 2 items met deze print. Dan wordt het echt fout. Je kan beter zelf meteen aan de vlaggenmast gaan hangen, dat scheelt iemand anders dat weer werk. Wat wel heel erg leuk is, om de kleuren te combineren. dus er rode, blauwe en witte accesoire's bij te voegen. Wissel dat wel af. Gebruik wel alle kleuren. Niet dat je met alleen maar blauwe kleding stukken en accesoire's draagt. Alle kleuren staan gewoon veel leuker.

Ga vooral ook naar Amerika, en dan vooral de west-kust. Dat was zo bijzonder en de zee bij Santa Monica was zo mooi.. zwijmel, zwijmel... Ik wil terug! En oja als je er heen gaat, bestel nooit als je een ijsje bestelt, een single ice scoop. Want dat is 1 smaak. Je krijgt dan dus wel je hele horentje vol tot dat als je er nog meer op het er gewoon afvalt. Het klinkt raar maar bestel dus altijd een Junior vormaat. VAN ALLES!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten