5 juli 2012

Justin Bieber Believe tour

justin bieber

Vanochtend heeft mijn vader 2 kaartjes gekocht voor het concert van Justin Bieber voor mij! En het mooiste is nog dat ik helemaal vooraan zit (nog dichter bij dan de eerste rang, namelijk de GOLDEN CIRCLE!! WOEHOE! Ik was echt heeeeeeel erg blij toen ik dat hoorde. Ik gilde echt zo wat de hele buurt bij elkaar! En ik kon de hele ochtend en die dag ervoor echt aan niks anders denken. Ik moest en zal die kaartje hebben voor het concert. Ook omdat ik vorig jaar nog niet mocht. En het is verbazing wekkend nog niet uitverkocht. Zelfs de Golden Circle niet!
Oke genoeg over het concert. Hier komt de uitleg van de collage.

Op het concert van Justin Bieber is het natuurlijk leuk als je iets paars aan hebt. Je hoeft ook weer niet helemaal van top tot teen paars te zijn maar het kan ook in je accesoires zitten. Bijvoorbeeld een armbandje of een ketting waar justin bieber opstaat. Wat ook cool is, om je nagels paars te lakken. Of als je een shirtje hebt waar Justin Bieber opstaat aan te trekken. Trek makkelijke kleding aan waar je je lekker in voelt. En als je graag de one-less-lonely-girl wilt worden zou ik geen shirt aan trekken met het hoofd van justin bieber erop. Want ik heb nog nooit een one-less-lonely-girl gezien die zich helemaal Justin Bieber had gekleed.  Oja wat betreft spandoeken, ik zou ze niet meenemen. Het is alleen maar veel gesjouw. En heel veel meiden hebben er eentje mee en ik denk niet dat hij ze tijdens het concert allemaal uitvoerig gaat lezen. Dus niet doen. Als je er ook heen gaat, super veel plezier en misschien komen we elkaar wel tegen! :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten