14 juli 2012

Pink on my horse

Pink on my horse
Er goed uit zien is belangrijk. Ook als je aan het sporten bent. Dus ook als je aan het paardrijden bent. Helaas mag je (meestal) niet zelf je kleding uit zoeken tijdens een wedstrijd, maar ook gewoon tijdens de lessen moet je klasse uit stralen op het paard. Als je een wit paard hebt, dan is het mooi om zelf felle kleuren te dragen, liever geen zwart en al helemaal geen wit! Als je een bruin paard hebt, dan is het heel mooi als je oranje draagt (vind ik). Hermes heeft bijvoorbeeld een oranje gewatterde  body warmer($2700!).  Ook kleuren als groen staan goed. Vermijt alleen pastel kleuren want die maken je flats als je op het paard zit en zwart. De rest kan je alle kleuren wel dragen. Op een zwart paard staan pastel kleuren heel mooi. Vooral roze vind ik mooi. Roze kan trouwens ook heel goed op een wit paard.

Investeer in goede laarzen. Ik had vorig jaar een paar laarzen gekocht (ze waren erg goedkoop) en die kreeg ik zelf nooit uit en omdat de binnenkant niet van leer was zweette ik er ook erg in. Koop dus altijd goede laarzen. Voor de lessen is het handig als je chaps koopt. Dat zijn korte ''schoenen'' en daar boven doe je een stoffe ''laars''. Dat stoffe ding zit dan helemaal om je been. En voor wedstrijden kan je het beste geen chaps aan doen, want meestal krijg je dan punten aftrek. Koop voor die ene keer in het jaar goedkope zwarte laarzen, dat scheelt je meestal heel wat punten!

Ik zit zelf op paardrijden ik vind het heel erg leuk! Ik zou het iedereen aan raden om te doen, want de paarden zijn (meestal) heel lief en niet alleen het rijden maar ook het borstelen is leuk. Het paard vind al die aandacht erg leuk. Tip om je paardrij spullen te kopen: www.decathlon.nl . Hier  vind je meer de basis spullen. Op www.horze.nl vind je veel spullen en op www.misspony.nl vind je de meest funny things to have!
Ik denk dat het stylen van jou rij-outfit nu wel gaat lukken! xx Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten