12 augustus 2012

Abercrombie & Fitch

A&F

Mijn vriendin was laats in NY en toen was ze bij deze winkel geweest. Abercromie & Fitch blijkt het helemaal te zijn, maar eigenlijk kende ik het niet zo goed. Alleen het logo met de eland heb ik al meerdere keren gezien en kwam me daarom bekent voor. Ze was er erg enthousiast over dus ik ging natuurlijk wel even kijken op hun site. De sweaters van A&F zijn echt te gek! Ook hun sport-shorts moet ik hebben! A&F verkoopt alleen helaas geen schoenen (alleen slippers) maar Converse schoenen staan er heel leuk bij. Draag geen neon kleurige dingen bij een item van A&F dat past echt niet. Bij dit merk mag je best met kleur experimenteren maar doe het voorzichtig. Een licht roze tas bijvoorbeeld kan heel goed!

Helaas is er (nog) geen A&F winkel in Nederland maar wel in Brussel en Parijs. Vraag je mam dus aardig of ze deze vakantie nog effe een dagje in Brussel met jou wil shoppen. Als ze dat niet wil heb je altijd nog het internet om jou A&F item te scoren.

Xx Laura

1 opmerking:

  1. Ik ben er ook wel eens geweest (in California) en ze hebben er ook hele lekkere luchtjes. In elk geval voor mannen, misschien ook wel voor vrouwen.

    BeantwoordenVerwijderen