26 oktober 2012

Just like you are in the army.

Just like you are in the army.

Toen ik Justin Bieber bij Ridiculousness zag in een leger-print broek dacht ik meteen: De leger-trend komt weer op! Helemaal blij was ik niet want die camoeflage print doet me echt denken aan een bos ofzo... Gelukkig is de camoeflage print ook niet de trend, maar de leger kleuren, grote accesoire's en studs wel. De traditionele camoeflage print is dus not done maar de grijze en donker groene kleuren wel. Een witte wollen trui kan heel goed bij een groene of grijze jas. Zo'n statig jasje met grote gouden knopen (op deze collage) is ook heel hip en hoort helemaal bij deze trend.
Qua sieraden staan grote gouden sieraden hier heel mooi bij. Of zo'n dikke wolle sjaal.

Studs
Omg.. Studs zie ik nu echt overal. Bij alle kleding stukken worden studs toegevoegt. Bij een schattig roze outfitje komt er dan weer een tas bij met studs. Ik vind dat helemaal geweldig want ik vind de afwisseling van lief en stoer in een outfit mooi en stijlvol.

Ik hoop dat jij nu zelf jou army-outfit kan stylen!


xx Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten