3 november 2012

Baroque A la Selena

Baroque A la Selena

De Barok (baroque) trend zag je veel  bij de najaarsshow’s op de catwalk. Het echte idee van deze trend kwam van Dolce and Gabbana, Ik denk dat deze trend een opvolger is van een print die Dolce and Gabbana  al eerder maakten. Die trend met felle kleuren maar ook met heel veel goud (over die trend heb ik een van mijn 2e artikel geschreven).
(Natuurlijk) Dragen ook veel (Hollywood) sterren nu deze print/stof. De kleuren die bij deze trend passen zijn voornamelijk zwart en goud. Je kan zo’n jurkje heel goed dragen naar bijvoorbeeld een schoolfeest. Nu verkopen ook veel andere grote designers dit soort jurkjes zoals bij Karen Miller en Cavalli. Maar ook bij River Island kan je zo’n jurkje kopen.

Selena Gomez droeg dit jurkje naar de  Venice Film Festival. Ik vind dat het jurkje haar goed staat. Ik vind het alleen raar dat ze geen tasje mee heeft. Ik vind dat je altijd wel een clutch naar zo’n festival/gala mee moet hebben. Op de foto staat ze nu zo met haar handen op haar jurk, zo van; Ja inderdaad, ik ben mijn tasje vergeten!

Als je zelf geen niet zo veel geld hebt om zo’n jurkje te kopen of geen tijd hebt, dan kan je altijd naar het school feest gaan in een LBD (little black dress). Om het jurkje dan toch nog een beetje een barok twist aan te geven kan je het jurkje afstylen met gouden accesoire’s bijvoorbeeld een hele rij gouden armbanden of een body chain kan hier ook super goed bij!

Xx Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten