15 november 2012

Horseriding look-a-like

Horse riding look-a-like
 
Ik weet niet hoe het komt maar ik zie tegenwoordig vaak mensen die op straat, in winkels, zich in paardrijkleding vertonen! Ja, paardrijkleding. Je kan dit soort ''dagelijkse'' kleding gewoon bij de Zara kopen. Serieus, zo'n soort broek op die op de collage staat heb ik ook. Maar dan voor PAARDRIJDEN! Die rijlaarzen kan je ook bij Zara kopen. Ook die lijken verdacht veel op paardrijlaarzen. Ik vind het maar raar. Het zal vast leuk staan, hoor, maar ik ga toch ook niet in mijn Hockeytenue shoppen?
Ik denk dat de eewig duurende trend van het colbertje ook van het paardrijden afstamt. Tijdens alle wedstrijden moet iedereen tenslotte een net jasje aan en dit is al eewen zo. Maar oke, bij het colbertje heb ik me al neergelegt en ik doe nu ook mee met die trend. Maar, ik zweer dat ik nooit, echt nooit in een paardrijbroek over straat ga!
 
Als je toch perse deze trend wil dragen heb ik hier wat tips voor:
- Als je (paardrij)laarzen koopt, moet je er geen wijde broeken bij dragen. Een skinny jeans in de laars gestopt staat leuker.
- 1 Paardrij item is genoeg anders denkt iedereen dat je direct van een manege vandaan komt.
- Qua sieraden zijn mooie gouden sieraden mooi. Niet al te groot maar wel zichtbaar. En zeker geen parelsnoer! Dat past er wel goed bij maar het staat wel erg tuttig.
 
Love,
 
xx Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten