20 november 2012

1000 Viewers

Jeeeej! Ik ben over de 1000 viewers van mijn blog ever!! (om precies te zijn 1001) Echt cool. Ik vind het SUPER dat jullie op mijn blog kijken. Ik heb nu mijn blog sinds ongeveer juni en ik vind het aantal viewers voor een nog sterk groeiende blog al groot.

Ff de statistieken: de meeste mensen die op mijn blog kijken  komen natuurlijk uit Nederland. (699 viewers). De rest komt Verenigde Staten (108 viewers), Rusland (83 viewers) en Duitsland (55 viewers). Zelfs in Zuid- Korea (8 viewers), Maleisië (5 viewers) en in de Nederlandse Antillen (5 viewers) hebben mensen mijn blog bezocht!

Heel erg bedankt voor het bezoeken van mijn blog. Ik hoop dat jullie mijn artikelen leuk en interessant vinden. Ik hoop dat mijn blog nog véél groter wordt.

Xx Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten