16 december 2012

Musthaves winter

Fashion musthaves winter

Hier even de laatste winter modetrends op een rijtje. Deze items mogen stuk voor stuk niet ontbreken in mijn en jouw kledingkast. Ik begin het rijtje bij de totaly-fakefur-jackets. 1. Deze jasjes vind ik echt super leuk! En heel mooi. Ik vind de jasjes vooral heel mooi als je de jas niet dicht doet. Anders lijk je huge! 

2. Dat de studed bikerboots een trend zijn is een feit. Ik liep vandaag in de stad en bijna iedereen liep rond met deze laarsjes! Ik heb ze zelf ook en ze zijn ontzettend handig! Ik draag ze meestal gewoon onder een spijkerbroek maar soms draag ik ze ook onder een short of een rokje.

3. Volgens mij het is nog niet echt een trend maar ik vind het rose gouden horloge gewoon heel mooi. Vandaar dat het voor mij een musthave is voor deze winter.

4. Het tweed jacket ook wel het ''Chanel jasje'' vind ik heel mooi en klassiek. Je kan het bij heel veel dingen dragen zoals over een jurkje of bij een spijkerbroek. Zo'n jasje mag niet onbreken in jouw winter garderobe.

5. Toen ik dit t-shirt zag van Spongebob verkleedt als Karl Lagerfeld werd ik opslag verliefd. Ik vind het zo'n grappig t-shirt! ik heb het (nog) niet maar ik wil het zooooo graag hebben!

6. Deze trend zie ik al een tijdje. Vaak op t-shirts of ketingen, het kruisje. Ook als je niet gelovig bent kan je dit dus dragen. Ik vind het wel leuk en ik zou wel graag zo'n t-shirt willen want ik heb er nog geen:-(.

7. De Hermès Birkin is al heel lang een fashion item. Voor de echte Birkin moet je meestal in een wachtlijst staan en daarna ongeveer 25.000 euro betalen voor de tas. Dus je kan beter een neppe kopen. Je hebt ze in alle kleuren en de neppe zijn een stuk goedkoper. Ik vind de tas heel mooi en klassiek. Ook deze tas is een musthave maar niet alleen voor de winter!

Dit zijn voor mij de musthaves voor deze winter.

xx Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten