24 december 2012

Glitter and glam

Untitled #52

Met Kerst ben ik er dit jaar jammer genoeg niet maar ik ga wel naar Egypte. Toen ik gisteren ging shoppen was ik dus niet op zoek naar een super glamoureus kerstjurkje maar naar een bikini. Een beetje hopeloos was het wel om in december naar bikini's te zoeken en ik heb er dus ook geen gevonden. Ik moet maar in het dorp waar we zitten maar een bikini zien te scoren want die hebben ze vast wel.

Om toch een beetje een kerstjurkje te zoeken ging ik maar op internet zoeken. Gewoon om te kijken wat voor soort jurkjes er deze Kerst veel gekocht worden. Uiteindelijk heb ik twee super leuke jurkjes gevonden waarover ik graag zou willen bloggen maar het stond mooier in de collage om er maar in te plakken. Dus ik heb een beetje zitten plakken en knippen en dit is eruit gekomen. Ik vind deze jurk mooier dan een van de twee. Het jurkje is glamoureus door het goud en toch klassiek en cute door de lichte roze rok. En om er nog maar een ''trend'' bij te gooien vond ik pumps met studs (het zijn eigenlijk meer spike's, maar goed) er toch wel heel leuk bij staan. Het roze tasje vind ik ook heel bijpassend want de roze van het tasje past goed bij het roze van de rok en de studs staan weer mooi bij de schoenen.

Ik moet nu snel naar Schiphol gaan want anders mis ik mijn vlucht.
xx Laura

P.s. Dit is waarschijnlijk mijn laatste blogpost van het jaar dus ik wens iedereen hele glamoureuze kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten