23 januari 2013

Future room

<3

Zo zou ik graag willen dat mijn kamer eruit zag. Eigenlijk dan nog met een plafond met van die mooie versiering en de muur ook. Zo'n room make-over is best simpel te doen. Hier zijn een paar stappen om een DreamTeenRoom te krijgen. 

1. Verf 1 muur in een lichte pastel kleur. Bijvoorbeeld licht blauw, oranje of roze. Maar doe niet 1 kleur blauw en de ander roze want dan krijg je een beetje een jongen-meisje kamer.. haha.

2. Bij de H&M Home kan je super veel leuke gordijnen kopen. Koop dan grijze of beige gordijnen die bij veel kleuren meubels staan. Ook kan je bij de H&M Home het roze kussentje, de roze tas en de letters (op de openhaard) kopen (bij de kinderafdeling:-).

3. Ook bij de Xenos hebben ze veel home accesoire's en meubels. Je kan daar heel goed (en goedkoop) een nachtkastje, spiegel, kroonluchter, klok en paspop kopen. Ook zulke letters van de H&M kan je kopen bij de Xenos van bruin karton en dan kan je ze zelf verven in elke kleur die je maar wil! 

4. Om je eigen bed mooier te maken kan je een bedboard aan de bovenzijde van het bedhangen. Zo is je bed in een keer een stuk chiquer!

5. Het schapenwollenkleed kan je kopen bij de ikea. Van echt of nep wol.

6. En wat betreft de openhaard; in jou kamer kan je het beste gewoon een nep openhaard kopen. Je hebt ze in heel veel verschillende soorten zo heb je er ook een die op gas gaat en die dus wel echte vlammen en heel veel warmte geeft!

7. Als je een andere vloer wilt kan je het beste even lief je ouders aankijken want het is moeilijk een vloer te leggen en het is duur. Dus doe dat maar niet zelf:-)!

8. Als je van die mooie versiering wil op het plafond of aan de muur dan is dat heel moeilijk om dat op je eigen muur de maken. Je moet je maar toevallig in een huis wonen waar dat al 100 jaar op de muur zit of je moet je ouders maar lief aankijken:-)!

Good Luck! 

xx Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten