27 januari 2013

Hollywood loves animals

Hollywood loves animals
Wie wil er nou niet zo'n schattig varkentje of konijntje? De chiwawa's van Paris Hilton vervelen haar blijkbaar want nu heeft ze gekozen voor een varkentje. En gelijk heeft ze wel. Kleine chiwawa honden zijn uit. En eigenlijk zijn verder andere dieren helemaal hot. De allernieuwste rage is wel een witte wollen pluizige kat. Karl Lagerfeld heeft er een en Kim Kardashian nu ook. Choupette ( de kat van Karl Lagerfeld) is zelfs model! Ook heeft ze 2 dienstmeisjes. Één voor overdag en een voor 's nachts. Je zal je vast afvragen wat het personeel van een kat zowel de hele dag doet. Ze houden een dagboek bij over wat ze allemaal doet. Hoeveel gram voer ze eet, hoelang ze slaapt en hoelang ze op de I pad zit (ja dat kan ze, volgens Karl dan hé:-).

Zelf heb ik nu een konijn. Hij is echt heel lief maar van kleren aan houd hij niet. Wel zit hij graag in zijn eigen tas en hij bijt trouwens ook graag kabels door. Zo heeft hij al een keer het draad van de nog geen 1 dag oude koptelefoon van me zusje door gebeten en ook een telefoon kabel. Maar lief dat is hij zeker!

Dus wil jij graag een huisdier dan is een witte wollen kat zoals choupette de aanwinst van het moment! Je moet dan wel voorzichtig zijn en er wat geld voor over hebben want zo'n diva kat als Choupette loopt niet graag door de modder en heeft natuurlijk wel twee dienstmeisjes nodig :-).

xx Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten