22 januari 2013

Suitable Suits

Suiteble Suits

Blake Lively droeg een rood pak naar de premiere van Savage en Taylor Swift droeg een helemaal wit pak bij de MTV video music awards kortom het pak is helemaal in! Je moet wel durfen om een pak met print te dragen zoals Elle Fanning. Het staat haar goed alleen die schoenen vind ik echt niet mooi. Bij de H&M verkopen ze het middelste, panterprintpak. Ze maken veel reclame voor de blazer maar voor de broek niet en voor het pak bij elkaar al helemaal niet ik vind dat juist mooi staan.

 Als je graag zo'n pak wilt kopen is het best om in dezelfde winkel een broek en blazer te kopen omdat dan de kans het grootst is dat je exact dezelfde kleur hebt want dat is het mooist. En als je een pak wilt kopen met een printje dan moet je wel voor een patroontje kiezen met niet te veel en bijpassende kleuren wat Elle Fanning uitstekend gedaan heeft. Om het pak wat vrouwlijker te maken is het het mooist om er hakken onder te dragen zoals Taylor en Blake hadden gedaan.

Zo'n pak kan je trouwens aan als je gaat shoppen maar naar een feestje is het ook een super outfit! En qua sieraden zou ik even denken ''less is more''. Een pak trekt al best veel aandacht en is al bijzonder genoeg.

xx Laura


Toen ik deze outfit zag, dacht ik meteen aan Willy Wonka...
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten