15 februari 2013

Made in Japan

Made in Japan

Zelf wil ik super graag wel een keer naar Japan. Het lijkt me fantastisch om al die meisjes in gekke roze pakjes en op toren hoge hakken te zien. Maar tot die tijd kan ik ook gewoon kleding dragen die gebaseerd is op de iets meer traditionele kant van de japanse mode. Bijvoorbeeld kimono's en shirts met veel bloemen. Op de catwalk van Fashion week zag ik dat ook. Verschillende merken showde deze stijl zoals Emillio Pucci en Prada. Shirts met bloemen op een zwarte achtergrond zijn typisch japans en super hot! Een typisch kenmerk voor de Japanse stijl is de hoog gesloten hals. Ook shirtjes of blouses met een symetrische print zijn helemaal hot deze zomer! Je hebt ook veel shirts met symetrische tijgers en hier op de collage ook met vogels. Ik vind dit blousje heel leuk! Zo een shirtje kan je natuurlijk gewoon op een spijkerbroek dragen of een pencil-skirt (voor de lange mensen onder ons) in de kleur van de bloemen. Niet zwart want dat vind ik een beetje saai. En waarbij je een kimono moet dragen? Dat vind ik wel leuk voor op het strand. In plaats van je strand jurk over je bikini een kimono!

xx Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten