15 februari 2013

Romantic Ruffles

Romantic Ruffles 1
Op de Fashionweek zag ik veel kledingstukken met roesjes en rafels. Onder andere bij Cloé en Balengiaca. Net als de Japanse bloemen en kimono's denk ik dat dit wel een zomer trend wordt. Ik vind het licht blauwe shirtje met de vele rafels heel mooi. Op de catwalk waren er vooral roesjes over de schouder. Maar in de confectie winkels hangen vooral shirtjes met roesjes langs de hals ik denk dat dat zo is omdat roesjes over de schouders iets te experimentieel was voor confectie winkels.

Zo'n shirtje kan je gewoon dragen naar school op een spijkerbroek. Je moet er geen vestje over heen doen en al helemaal geen shirt onder doen. Daar ben ik echt op tegen! Het is dus meer een shirtje voor in de zomer.
Qua sieraden zou ik een paar armbanden bij elkaar dragen. En grote oorbellen zullen er ook mooi bij staan. Hakken of ballerina's zullen heel mooi staan. Ik ben meer voor hakken omdat je figuur bijna altijd mooi accentueerd maar ja, voor naar school is dat niet altijd even makkelijk...

xx Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten