27 maart 2013

Kids' Choice Awards

Kids' Choice Awards

Afgelopen weekend was het weer zo ver... De Kids' Choice Awards 2013 werden uitgereikt! Heel hollywood kwam naar de Nickelodeon Award show om vrijwillig ''geslijmt'' te worden. Zendaya droeg op de purple carpet een jurk met daar overheen een blauwe trui. Zo lijkt de jurk net een rokje. Ik heb dit ook wel eens gedaan maar als het echt heel warm is dan is het niet echt een aanrader, zoveel laagjes over elkaar heen... Alleen de schoenen snap ik niet echt. Ik vind ze een beetje lomp onder zo'n schattige outfit. De rode nagellak vind ik trouwens echt heel mooi staan! Ook bij het tasje staat het echt super! Deze outfit vond ik het beste maar ook die van Jennette  McCurdy uit ICarly was te gek! 
Je kent vast wel Sopia Grace and Rosie, de internet hit van Ellen Degeneres. Zij waren er natuurlijk ook. Volgens mij hebben die kinderen geen spijkerbroeken meer in hun kast liggen, alleen nog maar tutu's. Dus het was niet moeilijk te raden wat de twee aan hadden. Ze droegen twee ultra schattige felroze jurkjes met, het leek wel rubbere, roze schoentjes met witte sokjes. Ik wou dat ik zo'n jurk had!

xx Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten