7 maart 2013

Rotterdam goes striped!

Rotterdam goes striped!
Vorige week ben ik naar de tentoonstelling van Jean Paul Gaultier geweest in de Kunsthal in Rotterdam. Het begon al buiten in de museumtuin. Daar stonden allemaal konijnen met een streepjes oren. Later zagen we ook dat alle bomen met gestreepte cavas waren ingepakt. Pas toen we terug uit het museum kwamen zagen we dat zelfs de Euromast in Jean Paul Gaultier strepen was ingewikkeld! In het het museum waren verschillende zaaltjes met paspoppen die verschillende jurken en andere kledingstukken droegen. Op veel paspoppen waren gezichten geprojecteerd. Sommige poppen konden ook praten, dat zag er erg geestig uit! Ook het teddybeertje die Gaultier vroeger had gekregen toen hij eigenlijk een pop wou staat in de tentoonstelling. Hij heeft voor het beertje met kranten een punt bh gemaakt en ook lippestift en oogschaduw gegeven.
De tentoonstelling is zeker een aanrader ook de film die gedraait wordt is heel intressant. Veel grappig jurken worden tentoongestelt maar ook de punt bh die madonna heeft gedragen. Het is een fashion-event wat je zeker niet wil missen!

De gestreepte tas van Micheal Kors (op de collage rechts boven) vind ik geweldig! Ik vind zijn tassen echt super mooi! Een van deze shirtjes is trouwens ontworpen door Jean Paul Gaultier. Weet jij welke?

xx Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten