10 maart 2013

Sokken in sandalen zijn HOT!

Sokken in sandalen
Toen ik dit zag dacht ik; WAT DE !#$%^& IS DIT? Even inzoomen. Nee ik zag het goed. De conclusie was al getrokken. De mannen-boven-de-65-in-witte-sokken-in-sandalen-trend is back. Maar niet getreurd, de betere modemerken hebben het slim aangepakt om dit weer terug in het straatbeeld te krijgen. Het eerste wat ze deden is in hun voorjaars show 2012 de sneakers met fel gekleurde sokken te tonen. Resultaat: niet shockerend. Het seizoen erna (najaar 2012/2013) probeerde ze voorzichtig ook dichte hakken in de show te verwerken met sokken erin met kanten randjes en andere versiering. Resultaat: nog minder shockering dan de vorige show. Nu, voorjaar 2013 hebben Karl en zijn vrienden een nog beter idee bedacht. Laten we ,omdat in de vorige show's die trends niet shockerend genoeg waren, het nu dan meteen goed doen.
Dus BAM daar was het. De voorbereiding van 2 jaar voor dit plan was voor niets geweest. Het heeft niet gewerkt. Het plan om deze trend voorzichtig terug te laten komen is gewoon hopeloos gefaalt.

Nu de trend er toch is gekomen moet je het wel goed doen. Dus geen platte bejaarden sandalen (best wel logisch eigenlijk...) maar hakken! Natuurlijk wel hakken die open zijn zoals gladiatorhakken want dichte hakken met sokken dat kan echt niet.. dan loop je en seizoen achter XD (ik hoop niet dat ik nu enorm boze fashionista's heb). En ook liever geen witte sokken. Leuke gekleurde sokken bij onopvallende schoenen en onopvallende kleuren sokken bij gekleurde schoenen. Je kan je sokken heel hoog dragen maar ook tot iets hoger dan je enkels.


Veel succes!

xx Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten