17 april 2013

Busted!

Busted!
Wat is er toch met de ontwerpers? Hebben ze geen inspiratie meer ofzo? Opeens gaat iedereen elkaar maar een beetje na-apen. Het Nikkie Plessen verhaal is al van een tijdje geleden maar ik moet er nog steeds aan denken. Bijna haar hele collectie was gekopieerd van eerdere shows van andere ontwerpers. Eén voorbeeld is bijvoorbeeld de trui van Zoe Karssen die bijna identiek in de show van Nikkie Plessen terug kwam. Ook bij Oscar de la Renta waren de ideeën blijkbaar op want hij heeft van de geniale jurk van Valentino een topje gemaakt. Why? Oke misschien heeft Oscar wel gelijk want die jurk is echt super mooi en dan kan je mooi lekker wel mee liften op Valentino's succes maar een beetje na-aperig is het wel..

En dan het derde na-aap verhaal. Mijn moeder heeft lang geleden een keer zo'n porseleinen pop van mijn vader gekregen. Sinds kort staat die pop op mijn kamer. Op een dag zat ik dus zo te kijken op zo'n site en toen zag ik opeens een kettinkje met groene kraaltjes. Wat een toeval... Die ketting die Doutzen draagt heeft mijn pop dus ook...

xx Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten