8 april 2013

I HAVE AN IPHONE YEAH!

Iphone covers
Jeeeeej! Ik heb voor mijn verjaardag een IPhone gekregen!!! Na echt heel lang zeuren en overtuigen dat een smartphone je leven echt beter maakt, heb ik hem gekregen! Ik ben echt blij! Nu moet ik ''ter bescherming'' natuurlijk wel een hoesje. Dus ik heb er al een paar uitgezocht die ik wel leuk vind. Van Marc Jacobs en Micheal Kors tot DIY IPhone cases. En de prijzen van die merk hoesjes vallen nog best mee. Ik vind het smeltende ijs hoesje echt heel cool maar al veel mensen hebben die al. Ook het hoesje met van alles en nog wat er op (links onder, van de Claires) vind ik echt super mooi! En het hoesje met sneewwitje is gewoon super awsome! Ik bedoel.. wie komt daar nou op??

Je kan ook zelf je hoesje maken. In deze Tutorial leggen ze dat uit:
 
 
 Eigenlijk wil ik ze allemaal wel hebben dus ik denk dat ik maar een verzameling moet gaan beginnen!

xx Laura
 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten