8 mei 2013

Pink Phone

Ik had in een vorig artikel geschreven dat ik een I Phone had gekregen. Ik was er echt super blij mee. Een week na mijn verjaardag liep ik door de tuin en ik had me iphone in mijn broekzak. En toen.. VIEL HIJ UIT ME BROEKZAK!!! Ik dacht !@#$%^& NEEEEE!!! Dat was de eerste keer dat hij viel en toen meteen op de tegels, hele scherm kapot. Mijn moeder en ik hadden toen meteen een bedrijf (ISUPPLYSTORE) gevonden op internet waar je je telefoon dan naar toe stuurt dan repareren ze hem en dan sturen ze hem terug. Die dag nadat hij gevallen was had mijn moeder hem opgestuurd. Op die site stond dat ze hem meestal dezelfde dag dat hij komt nog terug sturen. Maar dat was bij mij niet zo. Na heel veel bellen en nog meer geld extra betalen kwam mijn telefoon eindelijk 4 weken later. Omdat ze geen zwart meer hadden voor een scherm (dat kon wel maar dan duurde het nog langer) heb ik nu een roze I phone!
Ik vind het echt belachelijk van ISUPPLYSHOP dat het zo lang duurde en dat ze hun telefoon nooit opnamen. Ik ben wel blij dat ik eindelijk mijn telefoon weer heb. Ik snap echt niet hoe ik 4 weken zonder heb kunnen zitten.

 xx Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten