8 juli 2013

1991inc

1991inc

Hou je van sushi? Hou je van gummybears? Hou je van donuts? JAAAAA! Omg ik hou van donuts.
Toen ik in Berlijn was zag ik overal winkels van Dunkin' Donuts, en ik moest er natuurlijk wel een kopen :-) Die ene donut werd gelijk een doos met zes donuts. Dat vond ik niet heel erg ofzo...
Ik vind het echt heel jammer dat er niet een Dunkin' Donuts in Nederland zit, want nu moet ik dus de hele tijd op en neer reizen naar Berlijn voor een echt lekkere donut. Er zat ooit trouwens wel een Dunkin' Donuts in Amsterdam alleen die ging failliet om een (voor mij) onverklaarbare reden.

De webstore 1991inc ( http://1991inc.com/sweaters )verkoopt dus sweaters met een allemaal prints van eten maar bijvoorbeeld ook van een huilende Kim Kardashian(?). Ik vind de sweater met de donut (natuurlijk) het leukst en de sweater met het huis en de ballonen van de film Up ook. Die is namelijk nog een beetje draagbaar :-). Ik zou deze sweater dragen met bijvoorbeeld in een maxi rok, of bij een skinny. Niet bij een te wijde broek want dan lijk je net een soort vuilnis zak XD.
Ik zou ook geen sieraden bij deze sweater dragen want je sweater moet natuurlijk wel je eye-cather blijven.

xx Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten