28 september 2013

Japan meets Hollywood

PerplexigirlLaatst had ik een ontwerp gemaakt van een setje kleding, die precies bij elkaar past. Ik had via weheartit.com een plaatje gevonden van een kamer met een felle blauwe kleur met een bloesem tak met magenta roze bloemen. Ik vond die kleur combinatie zo mooi dat ik het ook in mijn ontwerp heb verwerkt. Het bloesje heeft een fel lichtblauwe ondergrond met roze bloemen en bruine takken. De bandplooibroek is van zilver satijn met metallic blauwe details aan de onderkant. De tas is een echt old school Hollywood model met een klep aan de bovenkant, en een grijs leren handvat. De schoenen hebben 2 bruine banden en een hoge creeper-achtige zool in het blauw. 

Sommige van mijn ontwerpen maak ik ook zelf, en met een Japanse bloesem stof zie ik mezelf wel achter de naaimachine zitten ;-).

xoxo Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten