12 september 2013

Vogue fashion's night out report

Vogue fashion's night out
Zo, daar ben ik weer. De vakantie is afgelopen, de komkommer tijd ook, dus dat betekent dat ik weer in de startblokken sta om wat echte berichten te posten ;-).
Ik had al gepost dat ik naar de Vogue fashion's night out zo gaan, en dat is nu al ruim een week geleden. Ik ben als het om dit soort dingen gaat dus niet de aller snelste...

De Vogue fashion's night out was echt super! Ik ging samen met me moeder er naar toe. We gingen eerst naar de Bijenkorf. Je kreeg er vooral heel veel gratis monstertjes en andere leuk dingen. Ik heb daar ook mijn haar laten krullen en bij Hermes kon je een foto laten maken met een Hermes sjaaltje om en Hermes bokshandschoenen en boksbal. Mijn moeder en ik zaten front row bij de modeshow van de Bijenkorf en in de Bijenkorf liepen ook meisjes rond met zo'n tafel om zich heen waar allemaal cupcakes op stonden! Ze hadden zelfs cupcake's in hun haar en op hun schoenen! Toen we alles hadden gezien in de Bijenkorf zijn we met de de VFNO-cab naar de P.C gebracht en die was helemaal afgesloten voor auto's, dus daar konden we heel goed rondkijken. We zijn o.a. bij Gucci, Jimmy Choo en Prada geweest en overal deelde ze champange en bonbon's uit. We zijn ook nog in de Micheal Kors winkel geweest om te kijken voor een horloge die ik heel graag wou. Ik heb hem nog niet gekocht maar ik kom daar zeker terug om een rosé gouden horloge te kopen.

Toen we langs de Mexx winkel op de P.C. Hooftstraat liepen hoorde ik life muziek dus gingen we even binnen kijken, en me moeder duwde me zo naar voren zodat ik ook iets kon zien en toen was het dus Candy Dulfer die op nog geen meter afstand een super solo speelde op haar saxofoon! Echt heel vet! Al snel werd het zo druk in die kleine winkel dat we maar naar buiten zijn gelopen.
Tot slot zijn we ook nog naar het Conservatorium hotel geweest en daar kon je van die leuke foto's laten maken in een pashokje mét windmachine!
Ik vond het een zeer geslaagde avond. Overal werd lekker eten uitgedeeld en je kreeg veel dingetjes mee. De sfeer in de Bijenkorf was heel gezellig, en je zag wel dat iedereen zijn best had gedaan om er zo fashionable uit te zien op dit mode-event. Op de P.C. waren het meer de aangeschoten twintegers die de sfeer iets grimmger maakte.
Om half elf besloten we maar om naar huis te gaan, omdat het wel op een donderdag was, en ik natuurlijk wel gewoon de volgende dag naar school moest.

Volgend jaar ga zeker ik weer, en dan ga ik echt op zoek naar de ontwerpers, en die ga ik mijn visitekaartje geven :-)

xx Laura

Tip!
Het is leuk als je voor iets hebt gespaard en het dan te kopen tijdens de VFNO omdat er dan heel veel leuke kortingen zijn :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten