19 september 2013

What happend with Miley('s clothes)???

What happend with miley('s clothes)???

Miley, meid, wat doe je jezelf aan? Miley is echt een gevalletje from worse to worst... Toen ze drie jaar geleden het liedje Party in the USA presenteerde, zag ze er al tamelijk sletterig uit. Laat staan dat ze een paar maanden geleden de nogal ''schokkende'' videoclip We can't stop uitbracht. Ik vond het meer een strip-tease, dan een ondersteuning van het liedje. Eerlijk gezegt vond ik dat ze er een beetje onzeker uit zag, want het was meer dat ze probeerde stoer te doen met 'r grill maar het zag het echt debiel uit. Ook van die teddyberen snapte ik helemaal niets... Het shirtje met West Coast vind ik wel heel vet. En dit was dus alleen nog maar de tweede videoclip.

In Wrecking ball is wel heel duidelijk te zien dat ze echt helemaal losgeslagen is. Daar slingert ze naakt rond op een sloopkogel. Het enige wat ze daar aan heeft zijn dr. martens in een kotskleur. Nee niet echt mijn smaak. Verder vind het clipje onzettend smakeloos net als haar optreden bij de VMA's.

Zo, ik denk dat ik mijn statement nu wel heb gemaakt.

xoxo Laura

1 opmerking: