13 november 2013

My Super Sweet Birthday

My Super Sweet 16

Het is eigenlijk best wel fout, maar ik ben nu al mijn super sweet 16/18 aan het plannen... Ik weet nog nog niet zeker of het een super sweet 16 of 18 wordt, want tegen de tijd dat ik 16 word dan mag ik niet meer drinken (de minimum leeftijd van alcohol drinken veranderd van 16 naar 18), dus dan heb ik niet echt een goede reden om een groot feest te geven. Het wordt waarschijnlijk dus ook een super sweet 18.
Ik weet al precies wat ik wil op mijn feest en ook wat ik aan wil doen. Ik wil namelijk een kort roze jurkje met een tiara (natuurlijk) en hakken en een clutch met glitters. Het is misschien wel een beetje too much maar ik word natuurlijk maar één keer 18.
Voor het feest wil ik mooie speciale uitnodigingen voor het feest. Het moet gehouden worden in een mooi gedecoreerde zaal en ik zou ook wel heel graag een lagen-taart willen hebben met zebraprint. De goodibags voor de gasten mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Dus als ik mijn super sweet 18 geef, zijn jullie natuurlijk ook allemaal uitgenodigd!

xoxo Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten