20 november 2013

Trendreport: pastelkleuren

trendreport: pastelkleuren

Toen ik laatst in de Bijenkorf was kwam ik langs de collectie van Ted Baker. Alle items waren met pastelkleuren en het was zoooo mooi! De roze jas (hierboven) was echt super mooi (wel 400 euro...). Ook verkochten ze super mooie telefoonhoesjes in pastel kleuren. Dit is voor mij echt de trend van deze winter. Toevallig, nou ja niet echt, wordt er in januari alweer de twintigste editie van de Amsterdam Fashion Week gehouden. Ik wil er echt super graag naartoe en ik wil dan een super mooie pastelkleurige outfit aan.
Ik heb best lichte huidkleur en moet daarmee wel oppassen dat ik niet ''weg val'' bij lichte kleuren.

Strikjes staan trouwens echt heel erg schattig bij pastel kleuren :)

xoxo Laura

p.s. op http://www.fashionchick.nl/ kun je super veel leuke pastelkleurige items kopen voor in de winter! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten