16 december 2013

All I want for Christmas is you

Christmas outfit SHUFFLE

Eigenlijk vind ik de mooie kleding nog het leukste van Kerst. Elke Kerst koop ik een feestelijk jurkje, het liefst natuurlijk met glitter maar vorig jaar was het een LBD (little black dress) geworden. Een stel mooie hakken mogen bij het jurkje natuurlijk niet ontbreken (dat is de enige keer in het jaar dat ik pumps aan heb...).
Voor dit jaar heb ik nog geen jurk gekocht maar ik ga binnenkort naar Antwerpen en daar is een Forever21 dus daar zal ik zeker wel een leuke jurk vinden! En als daar echt geen leuke jurkjes zijn (wat ik me overigens niet kan voorstellen) kan ik alleen nog maar hopen dat de te cute jurk van Modemusthaves (de middelste) er weer is, want nu is hij uitverkocht :(

Ik ben niet alleen dol op jurken maar ook op tasjes! Vooral die rode clutch vind ik helemaal geweldig! Het is een Dolce & Gabbana van €2880 :(. Dat wordt dus nog wel even doorsparen...

De leukste combinatie vind ik 3, 5, 8. Comment jou mooiste combinatie hieronder door eerst op de titel te klikken.

xoxo Laura 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten