15 februari 2014

A walk-in closet is a girls best friend

En nu even realistisch:


Ik ga over niet al te lange tijd verhuizen en nu heeft m'n moeder me zusje en mij een walk-in closet beloofd in het nieuwe huis! Ik ben er echt heel blij mee want me kamer wordt dan wel een stukje kleiner maar dan hoeft er tenminste geen kledingkast in me slaapkamer. 
Ik heb natuurlijk al op Tumblr en Weheartit de beste foto's gevonden van leuke inloopkasten en de laatste vijf zijn super leuk en nog best realistisch ;). Ik wil sowieso een speciale plek voor al m'n shortjes en er moet veel plek zijn om de kleding op te hangen want mijn kast is nu echt overvol en staat echt op ontploffen. Verder wil ik genoeg plek hebben voor tassen en ook voor mijn collectie schoenen. 

Als mijn inloopkast helemaal af is en ingericht is zal ik er zeker een foto van posten so stay tuned!

xoxo Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten