31 mei 2014

Rollende Keukens part II, Catch the hipster


  
Dit vond ik wel echt een hipster, beetje emo

Hipstaaa

Omg die pet.. Love, love, love!

Beetje jammer dat z'n hoofd er niet op staat want dat was niet verkeerd

Rugzak hipstertjes

Wannabe hipster

En tjaa, als je ongemerkt foto's van mensen maakt, dan kun je ook dit soort foto's verwachten. 

Bij de Rollende Keukens zagen alle mensen er super mooi uit en het was te zien dat iedereen z'n best deed om er zo uit te zien. Mij leek het leuk om foto's van die mensen op m'n blog te zetten maar ik durfde het niet echt te vragen dus gingen m'n zusje en ik nog even een rondje lopen met het geluid van mijn camera op m'n telefoon uit, licht van het scherm zo laag mogelijk en telefoon onopvallend in m'n hand om zo ongemerkt foto's te maken.

Goede foto's zijn het niet maar geloof me, het is moeilijk om op een meter afstand een foto te maken zonder dat iemand het merkt. 

Xoxo Laura 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten