31 juli 2014

ArtEZ Baby!


Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen; ik voel me echt heel schuldig dat ik nu al meer dan een maand niks heb gepost. Het komt vooral door school. Ik had een paar weken geleden toetsweek en moest hard werken om goede cijfers te halen. Helaas is dat niet helemaal gelukt en daarom ga ik volgend jaar in plaats van 4 vwo, 4 havo doen. Op zich vind ik dat niet heel erg want ik wil al mijn hele leven na de middelbare school heel graag naar Artez
in Arnhem. En die opleiding is hbo. Omdat ik volgend jaar dus naar havo ga en dat waarschijnlijk wel een beetje onder mijn niveau ligt, heb ik genoeg tijd om alles te doen aan mijn blog, ontwerpen en kleding maken.

Ik begin in februari aan een Oriƫntatie-opleiding bij Artez. Dit is elke zaterdag in Arnhem en daar leer ik alles over tekenen, schilderen, vormgeving en kunstbeschouwing. Daarnaast blijf ik gewoon doorgaan met mijn naailessen (en bloggen natuurlijk ;).

Als het goed is ga ik als ik in mijn examen jaar zit, de echte vooropleiding van Artez doen. Dit wordt denk ik wel wat zwaarder omdat ik dan dus ook examens heb en omdat de vooropleiding een stuk zwaarder is dan de oriƫntatie opleiding.

Nu ik dit zo schrijf heb ik echt ziek veel zin in de komende jaren :0. Ik hoop dat alles gaat zoals geplant, blijven ontwerpen, blijven naaien en vooral blijven bloggen. Ik hoop dat ik na 2 jaar (ja jongens ik blog nu al meer dan 2 jaar) eindelijk doorbreek met mijn blog en meer followers krijg, want ja, ik schrijf nou eenmaal niet als ik weet dat toch niemand het leest. Dus bij deze weer even een shoutout naar mezelf haha. <--- (Op dit soort momenten mis ik echt de smiley's die je hebt bij Whatsapp want ik heb ze echt nodig hahaha).

xoxo Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten