31 juli 2014

To-write-list


Ik maak altijd lijstjes waarover ik nog artikelen kan gaan schrijven. En omdat het kan wil ik graag (voor één keer) zo'n lijstje met jullie delen. Ik zeg niet dat alle dingen die op dit lijstje op mijn blog komen want dat is als ik het lijstje niet publiceer ook altijd zo ;).

Okee, hier dus mijn lijstje:
- Over mijn naailessen komt nog een post want mijn docente is te lief en daar moet een artikel over worden geschreven
- Nog een post met allemaal zeer random snapchats omdat ik dat leuk vind.
- Over mijn highlights een post (je zal het niet geloven maar ik heb ze eindelijk)
- Over mijn vakanties want ik ben zaterdag terug gekomen uit Frankrijk en dinsdag ga ik naar Indonesië. En uiteraard horen hier veel foto's bij
- Ik mag dan wel twee maanden niet hebben geblogt maar ik heb zeker niet twee maanden niet geshopt dus een post over mijn aankopen komt zeker
- Ik wil ook nog een post wijden aan navelpiercings (de aanleiding voor dit zul je wel in het artikel lezen)
- Over mijn duizend tumblr, twitter en instagram account's
- Keuze voor de lay-out uitleggen

Ook ga ik binnenkort de lay-out van mijn blog drastisch veranderen dus geniet nog even van mijn te roze, te kinderachtige lay-out.

Ik hoop eigelijk wel dat jullie wel zin hebben gekregen om deze artikelen te lezen. Comment welk artikel jij het liefst zou willen lezen.

xoxo Laura

1 opmerking:

  1. Ja, hoor. Ons een beetje lekker maken met je ideeen, dan verwacht ik ook wel mooie artikelen. Ik ben benieuwd over je naailessen en over de vakantie. Wel graag een beetje snel want ik ga bijna op vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen