9 september 2014

All newIk denk dat jullie het wel gemerkt hebben dat ik eindelijk een nieuwe lay-out heb! De indeling van mijn blog is nog hetzelfde maar het rozige en meisjesachtige is eraf. Ik heb het allemaal wat strakker en simpeler gemaakt. Ik vind dat je blog moet eruit zien zoals je bent. Ik droeg vroeger inderdaad veel roze en hield van strikjes en dat soort dingen. Maar hé. Ik wordt ook ouder en mijn interesses veranderen ook. Net als mijn stijl. En dat is bij iedereen zo en daar ben ik blij mee.

Ik wil ook nog even zeggen dat het me spijt dat ik een hele tijd niks meer heb gepost. Dat kwam vooral omdat ik het druk had met school en ik was ook nog een maand op vakantie en we hadden alleen een IPad mee. Maar het spijt me heel erg en ik weet zeker dat ik de komende tijd veel ga posten want ik heb heel veel te vertellen en heel veel te laten zien. :)

Kisses Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten