10 september 2014

Vogue Fashion Night Out '14

OMGOMGOMGOMGOMGOMG

Susheeeeeyyy

Bij de Levi's photo booth. Dit licht is perfect voor selfies omg.


En een zeer awkward foto bij Hermes..

Jaja we kregen gewoon Prosecco hoor 

EN OLCAY AHHHHHH

Afgelopen donderdag ben ik samen met m'n beste vriendin naar Vogue Fashion Night Out in Amsterdam geweest. Net als vorig jaar was het weer super leuk! Vorig jaar ging ik met mijn moeder (en ook daar heb ik een artikel over geschreven) en dat vond ik zo leuk dat ik dit jaar sowieso er weer naar toe wou.

VFNO is -voor de mensen die dat nog niet weten- een evenement wat elk jaar in september wordt gehouden door Vogue in Amsterdam om de mode te vieren. Het wordt groots gevierd met shows, activiteiten en feestjes in de bijenkorf en veel winkels op en rond de P.C. Hooftstraat.
Het evenement is altijd op een donderdag en dat is voor mij niet zo handig omdat ik natuurlijk gewoon naar school moest die dag en die dag daarna natuurlijk ook. We gingen dus na school met de trein rond vijf uur weg en kwamen (natuurlijk) na de opening aan bij de Bijenkorf in Amsterdam. Toen we de Bijenkorf binnen wouden lopen waren er wel een beetje veel mensen maar de Bijenkorf is zo groot dat het binnen wel mee viel. Toen we eindelijk binnen waren gingen we eerst een modeshow bekijken en daar zat Karin Swerink, de hoofdredactrice van Vogue, front row. Modeontwerper Janice hebben we toen ook gezien. De fashionshow was heel mooi om te zien maar het was ook best leuk omdat er een paar best knappe modellen mee liepen.. haha.
Na de show heb ik nog een Vogue shirt gekocht, want die moest ik natuurlijk wel hebben want het is echt een mooi shirt en het is ontworpen door Zoƫ Karssen.

Het beste van de avond was eigenlijk wel dat ik Olcay Gulsen heb ontmoet! Olcay stond bij de Supertrash winkel in de Bijenkorf en wij wilde haar natuurlijk heel graag zien dus wij gingen in de rij staan. Na een tijdje wachten duurde het mij te lang en ik zag dat allemaal mensen gingen voordringen, dus wij gingen dat ook doen. Op een gegeven moment kwam er een man aan en hij zei dat hij hier, en dat was precies achter ons, de rij moest doorbreken omdat Olcay echt naar de PC moest. Irene en ik waren toen al helemaal super blij! Toen we eindelijk aan de beurt waren gaf ik haar een hand en toen schreef ze in een Supertrash notitie boekje iets en ik vertelde haar dat ik nog een Supertrash boekje heb waar ik al me ontwerpen in maakte en ze zei ''Oh cool!'' en ik was echt van OH OLCAY JE BENT GEWELDIG! Als klap op de vuurpijl schreef ze in dat boekje dat ik mooi was. That made my day because you know, ze is zelf hella mooi.

Helaas hadden we niet veel tijd omdat we niet al te laat thuis moesten zijn, dus we zijn alleen in de Bijenkorf geweest. Maar we hebben daar heel veel kunnen doen dus dat was erg leuk. Eigelijk is het leukste aan de VFNO dat iedereen zich heel mooi aankleed en er zo mooi mogelijk uit ziet. Het is een beetje zien en gezien worden. Maar dat is juist super leuk :) Alle dingen bij elkaar maakte dat ik een super leuke avond heb gehad, net als vorig jaar en volgend jaar ga ik hopelijk weer!

xoxo Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten