12 september 2014

Walkin closetHeeeeeel lang geleden had ik in een post gezegd dat ik een walkin closet zou krijgen en dat ik er foto's van zou maken als het af is. En de kast is nu wel al een tijdje klaar en ik ben er super blij mee! Ik deel de kast met mijn zusje en het is heel praktisch om alle kleding bij elkaar te hebben aangezien wij alle kleding delen.

We hebben de kast zelf ontworpen en dus alles kunnen kiezen wat we wouden hebben. Zo hebben we bijvoorbeeld gekozen voor veel hangruimte omdat wij allebei veel jasjes, truien en blazers hebben. Ook wilde ik persé plankjes bovenaan voor mijn tassen. Natuurlijk paste niet al mijn tassen bovenin maar de mooiste kunnen er gelukkig wel staan. We hebben ook omdat we best veel shortjes hebben, een speciaal rekje voor shorts erin laten maken zodat al onze shorts mooi in de kast kunnen hangen.

Wat wel een beetje verleidelijk is met zo'n kast, is dat als je je wil verkleden en niet weet wat je aan moet trekken dat ik dan altijd alles uit de kast haal en dan niet terug doe waar door het grootste deel van de tijd mijn kast heel rommelig is.. Maar gelukkig heb ik een moeder die minstens drie keer per dag zegt dat ik mijn kast op moet ruimen en dat is ook best handig :)

Byaaa bitchaaasss

Geen opmerkingen:

Een reactie posten