27 oktober 2014

Berlin Baby

Zo, laatste dag van mijn trip naar Berlijn toch nog even een shootje knallen. Alles voor tha blog natuurlijk ;) Omdat mijn broer nu in Berlijn woont, omdat hij daar studeert, wilde mijn moeder graag een foto van ons drie├źn hebben (voor de kerstkaart). Dus waarom dan niet nog even wat foto's voor mijn blog?

Mijn broer woont nu ongeveer een maand in Berlijn en blijft als het goed is daar twee jaar. En omdat mijn broer een groot appartement heeft en omdat we toch vakantie hadden, zijn we vanaf vorige week zondag tot vrijdag in Berlijn geweest.

We hebben best veel gedaan en gezien, maar daar over komt nog wel een blogje. Ik wou hier gewoon even de foto's van een deel van de kleren laten zien die ik heb gekocht in Berlijn. En don't blame me voor dat ik de hele tijd dezelfde broek en schoenen aan had, maar het was laat maar zeggen 3 graden, en je ziet het niet aan me gezicht af maar ik had het koud. Best wel koud.

In de volgende post vertel ik wat ik allemaal heb gedaan in Berlijn, so stay tuned!

xoxo Laura

Foto 1,2,3: Trui, Zara (€49,95) ~ broek, H&M (€24,95) ~ schoenen, Converse (€70) ~ horloge, Michael Kors (€250) ~ tas, Supertrash (€79,95)
Foto 4: Shirt, Brandy Melville (€22) 
Foto 5,6: Shirt, Primark (€15) ~ oorbellen, Swarovski (€119) 
Foto 7,8: Jasje, Vero Moda (€49,95) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten