12 oktober 2014

ArtRave: The Artpop BallWoensdag 24 september was in het Ziggo Dome in Amsterdam het concert van Lady Gaga. Ik had geen kaarten maar ik wou echt heel graag gaan. Ik kreeg op diezelfde woensdag een whatsappje van een vriend van mijn ouders of wij nog mensen kende in de omgeving van Houten die over een paar uur gratis naar Lady Gaga wou omdat hij nog kaarten over had! Ik was super blij en ik kende natuurlijk nog wel twee mensen in Houten ghehe ;)

Het concert begon eigelijk om zeven uur maar wij moesten er nog heen rijden en we moesten nog eten dus uiteindelijk waren mijn zusje en ik om half negen in de Ziggo Dome. We hadden het voorprogamma dus al gemist maar om negen uur kwam Lady Gaga dus eigelijk waren we helemaal op tijd.

Er was ons al verteld dat de sfeer bij het concert heel goed was en dat was ook zo. Er waren vooral volwassenen en het concert was niet uitverkocht en dat was vooral op de vloer te zien. Wij hadden ook staanplaatsen en het was echt rustig op de vloer. We konden eigelijk zonder heel veel moeite helemaal naar voren lopen. Maar omdat ik het niet zo prettig vind als ik zo voordring hebben we dat niet gedaan. We stonden uiteindelijk vlak bij een van de uitstekende podia en vanaf daar konden we alles goed zien. Ze is helaas maar een keer op dat podium geweest maar van die ene keer heb ik echt zieke foto's. Ze was toen echt heel dichtbij en ik had serieus het gevoel dat ze me heeft gezien want we hadden echt oogcontact :0.

Lady Gaga zei aan het begin van het concert letterlijk: "Everybody who come here only for the hits can fuckoff you motherfuckers.'' En ik ken alleen de hits. Maar gelukkig was ik niet de ergste want de meeste mensen om ons heen kende niet eens de tekst van de hits uit hun hoofd. Dus mijn zusje en ik waren, laat maar zeggen, de enige die daar stonden te zingen en omdat niemand de tekst kende en omdat niet de hele zaal gilt (zoals bij Justin Bieber of One Direction) kon volgens mij iedereen mij horen zingen :$. Maar idc. Ik zie die mensen toch nooit meer.

Ik ben echt blij dat we uiteindelijk de kans hebben gekregen om toch nog naar Lady Gaga te gaan want ik had het concert echt niet willen missen. Het was geweldig.

Xoxo Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten