10 oktober 2014

This can make u happy


Toen ik bij een andere blogger had gelezen dat ze een maand lang veganistisch ging eten, kwam ik op het idee om dat ook te gaan doen. Maar omdat ik te veel van chocola hou, doe ik mezelf dat maar niet aan gehe.. Dus ik ga niet een maand veganistisch doen maar wel vegeratrisch! Ik stelde het meteen voor aan mijn ouders en die vonden het ook een heel goed idee want is goed voor de wereld en ik spaar de levens van zielige kalfjes en varkentjes. Dus sinds 1 oktober eet ik een maand vegetarisch.

Het leek mij op het begin heel moeilijk maar het valt hartstikke mee. Ik heb ook helemaal geen behoefte aan vlees ofzo. Ik heb alleen wel al de eerste dag vlees gegeten.. Het was echt heel stom want ik had honger dus ik had een broodje gekocht op school maar ik had er gewoon totaal niet over na gedacht. Pas na een paar uur dacht ik, oh shit er zat salami op hahah. En zaterdag ook nog een broodje kroket. Maar dat was ook onbewust.

Ik vind het wel een goede uitdaging en ik denk dat ik het wel ga volhouden. Het is nou ook weer niet zo heel moeilijk dus het zal wel goed komen. Al zal ik het wel aan het eind van de maand niet erg vinden om weer een hamburger te eten haha.

Xoxo Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten