6 november 2014

I GOT IT


Wat een goeie combinatie

Mehh best wel spijt dat ik deze niet heb gekocht


En dit is mijn nieuwste Alexander Wang aankoop!

Toen ik op marktplaats ging kijken vond ik dit

En ik ging stuk

Yeaahhh I got it! Ik was echt bang dat er niks meer over zou zijn, vooral omdat ik door vertraging van de trein er pas om tien uur was.. Maar gelukkig was er nog best veel toen ik kwam en dat was mede doordat er een handig systeem was met bandjes en iedereen met dezelfde kleur mocht dan een kwartier spullen pakken van de AW collectie. Ik vond het echt een jammer, want alle dingen die ik van te voren had uitgezocht waren al weg :( Ik had nog wel een paar leuke dingen gevonden maar die waren beetje te duur dus nu heb ik dit shirtje gekocht en ik ben nog bezig om via marktplaats die t-shirt jurk en de sokken te kopen. Dus ik hoop echt dat dat gaat lukken want vooral die sokken MOET ik gewoon hebben.

Eigenlijk was het helemaal niet zo druk en op de site waren de meeste stukken om twaalf uur nog verkrijgbaar.
Op marktplaats bieden mensen hun stukken al aan, ook veel mensen die het dan besteld hebben en nog niet eens zelf in huis hebben. Kijk wel uit als je via marktplaats koopt want veel mensen vragen belachelijke prijzen. Ik had een advertentie van de Wang-sweater gezien waar die voor €200 werd aangeboden. Morgen zijn de prijzen waarschijnlijk ook al een stuk lager omdat ze toch wel zullen merken dat niemand dat gaat kopen.

Als ik die jurk en sokken heb zal ik er zeker foto's van maken en laten zien!

xoxo Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten