5 november 2014

Part II: This can make u happy


Hier is dan een update over mijn vegetarisch zijn. (Klik hier voor Part I) Of eigenlijk de conclusie: ik ben geen vegetariƫr.. hahah. Een maand lang vegetarisch zijn is, uhhmm ja, hopeloos gefaald. Na een week heb ik er eigelijk helemaal niet meer opgelet. Een maand is lang maar je kan het denk ik best volhouden, als je iets meer doorzettingsvermogen hebt dan ik gehehe. Toch ben ik, vind ik, best gezond geweest want mijn moeder kookte wel elke avond vegetarisch en dus heb ik in ieder geval 's avonds geen vlees gegeten. Goed he.

Voortaan ga ik wel minder vlees eten, en meer vis. Vis is namelijk ook best lekker en ook minstens zo gezond. Ik hoop dat dit wel iets beter gaat lukken dan met het vlees.

Eigelijk misde ik het vlees niet eens. Het was meer dat ik het gewoon lekker vind om het (af en toe) te eten. Dus vanavond wordt het wel een lekker hamburgertje.

Byebyeee x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten