12 december 2014

Celebs waarmee ik bff's wil worden


QueenqueenqueenqueenqueenShe so prettyyyy

Baeee

Nou mensen, laat ik aan jullie voorstellen: Lohanthony.

Anthony en Brendan samen op één foto, kan het nog beter

Ik heb hier voor jullie een lijstje gemaakt van mensen waar door ik geobsedeerd ben. Laten we beginnen met  #1.

1. Sofia Richie
Ze is 16 jaar oud, bff van Kylie Jenner en heeft net een modellencontract getekend bij Select Model Management. Ze is eigenlijk alleen maar bekent omdat haar vader toevallig Lionel heet. Sofia is queen omdat ze er altijd geweldig uitziet. Door haar op insta te volgen kan je haar geweldige leven zien. De haarkleur van d'r is zo perfect en die wil ik ook zooooo graag hebben. Sommige mensen hebben ook alles GRRRR.

2. Lana Del Ray
Lana is bae. Haar eerste album Born To Die heb ik op cd (ja, dat bestaat nog) en ik luisterde die heel vaak. Het beste album aller tijden. Lana heeft ook een keer een wintercollectie gehad bij de H&M en alles daarvan was zo mooi. Haar kledingstijl is heel anders dan die van Brendan Jordan maar net zo geweldig. Daardoor was die collectie bij H&M ook zo goed haha. Ik vind het moeilijk om uit te leggen maar Lana is awesome. Lohanthony is ook fan van Lana en dat schept een band. Dat brengt ons naar m'n volgende toekomstige bff:

3. Lohanthony
Anthony is youtuber en elke keer als ik zijn filmpjes zie ga ik stuk. Hij heeft net als Brendan (#4) een extreme personality en daar hou ik van. Hij schaamt zich helemaal nergens voor. Hij verteld in een paar filmpjes zelfs over.. uhhm ja klik maar op de link. Ook heeft hij filmpjes waar hij zich bijvoorbeeld helemaal opmaakt als Dorothy van The Wizard of Oz en zich zo kleed voor halloween.  
Ik kijk niet heel veel youtube video's eigenlijk, maar voor Lohanthony en al helemaal voor Brendan Jordan maak ik een uitzondering.

4. Brendan Jordan
Kort samengevat: hij is het meest legendarische kind wat ik ken. Laat ik hem even aan jullie voorstellen. Brendan Jordan is 15 jaar oud, komt uit Las Vegas en is bekent geworden doordat hij bij een interview van een tv show op de achtergrond stond en het dansje van Applause van Lady Gaga deed. Dat filmpje is de hele wereld overgegaan (als je het nog niet gezien hebt, klik op de link want het is hilarisch) Omdat hij nu alle fame heeft, is hij een yt kanaal begonnen en die filmpjes zijn geweldig. Hij heeft pas zes video's maar ze zijn stuk voor stuk geweldig. 
Brendan lijkt een beetje op Lohanthony qua video's maar Bredan's kledingstijl is zo on point. Hij draagt zoals hij al zegt in een van zijn video's alleen maar American Apparel en echt niet alleen de mannen kleding.. Hij draagt eigenlijk alleen maar vrouwen kleding, rokjes, leggings en zelfs hakken (van 18cm of zoiets geks veel) heeft hij aan. 
Brendan is fab en ik hoop dat hij ooit m'n gbf wordt. Hij is queen. En oja hij is ontzettend gay.

Oh gosh met al deze mensen zou ik zulke goede vrienden zijn. Ik kan niet wachten tot dat ik ze ooit ga meeten.

Ookal zien deze gifs er niet uit in mijn lay-out, toch moeten jullie de gifs van mijn opper bae zien want ze zijn geweldig.

Xoxo meeeee / luv you guys

Geen opmerkingen:

Een reactie posten