21 december 2014

Verlanglijstje

Geen titel #98

Wat best erg is, is dat ik helemaal geen post heb gemaakt over Sinterklaas. Nahh, was eigenlijk helemaal niet nodig want ik mijn Sinterklaas was dit jaar helemaal niet zo bijzonder. Op 5 december was ik naar een club dus ik was niet eens thuis hahah. Maar 6 december hebben we bij m'n vader wel een beetje sinterklaas gevierd en toen heb ik een zilvere Casio gekregen :) Maar de echte cadeau's krijg ik voor kerst, dus nog een paar dagen wachten..

Wat ik op mijn verlanglijstje had gezet was eigenlijk niet zo veel. Ik roep echt door het hele jaar heen van dit wil ik hebben, en dit en dat maar als het erop aankomt en ik moet een lijstje maken, heb ik geen idee waar ik moet beginnen of zijn de dingen die ik wil boven de €200 gehehe. Maar ik ben er toch aardig in geslaagd om een beetje redelijk lijstje te maken. Hier komt het:

- La vie est belle van Lancome eau de parfum (die heb ik vorig jaar ook gekregen en die is nu bijna op want ik ben er verslaafd aan)
- Nieuwe schoenen want die heb ik te lang niet meer gekocht, bij voorkeur zwarte Timberlands, Asics gel lyte III of Adidas superstar 2
- Faux septum, gewoon om te kijken of het me staat
- Huf sokken (m'n vader vroeg: weet je wel wat voor plantjes dat zijn die erop staan? Ik zei: ''Ja, dat is onkruid'')
- Chanel nagellak Frenzy. Toen ik in Berlijn was wou ik die al kopen maar toen was die uitverkocht Mehhh
- Ik hou facking erg van American Apparel dus een vrij te besteden cadeaukaart zal zeker in de smaak vallen
- Nike hardloop legging waar zo "Just do it'' op de zijkant staat of die ene die licht geeft is facking leuk
- Ik zag op twitter een meisje die een super leuke trui aan had (op de collage) Ik stuurde de foto naar m'n vader en hij had meteen gevonden waar die te koop was jaja.
- Tiffany and Co kettinkje (die is zo cute)
- Fotolijstjes voor mijn fotomuur
- Nieuwe Iphone, want ik heb die van mij laten vallen tijdens het hardlopen en er zitten nu allemaal barsten in. Dus lieve kerstman, ik wordt heel blij van een Iphone 6.
- En nu we toch bij de wat duurdere cadeau's zijn aanbeland, ik zou ook heel graag de Beats Pill willen hebben. Kleur maakt me niet uit.
- Mijn vader wil mij ook altijd een boek geven voor Sinterklaas of Kerst dus ik had bij Modemusthaves hele leuke boeken gezien gehehe. Die van Karl Lagerfeld, Alexa Chung of Yves Saint Laurent lijken me super gaaf.

Ik heb volgens mij, nu alles zo bij elkaar staat toch wel een aardig verlanglijstje. Nu ik dit zo heb gemaakt heb ik echt heel veel zin in Kerst! En omdat ik nu lekker vakantie heb ga ik heel veel post maken. Onder andere komt er nog een post over mijn favorite shops en over al mijn kerstoutfits (want ik heb er tot nu toe drie)

Jongens, ik heb keiveel zin in deze vakantie, lekker bloggen, eten, cadeautjes en een paar hele leuke feestjes! Yasss

xoxo Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten