13 december 2014

Waarom ik winter haat


Ik weet niet of andere mensen dit ook hebben maar ik heb in ieder geval een best wel erge haat aan de winter. Want in Nederland is winter niet zoals hierboven. In Nederland is de winter: regen, temperaturen van -10, hele harde wind, bruine-blubber-sneeuw en statisch haar. Winter is kut.

1. Omdat je dan handschoenen en mutsen moet dragen
Okay ik heb dus echt een hekel aan mutsen omdat die mij simpelweg gewoon nooit goed staan, en omdat een muts niet leuk staat bij mijn jas. Wat al helemaal verschrikkelijk is, zijn handschoenen. Ik vind dat zo onhandig. Ik moet ze de hele tijd aan en uit doen en ik kan (met al mijn handschoenen die ik heb) niet op mijn telefoon. En omdat ik nog al vaak op mijn telefoon zit is dit zeer hinderlijk :) :) :) :) :)

2. Sneeuw
Als het sneeuwt is het al helemaal een rampenplan want dan kan je ook niet eens normale schoenen aan doen. Ik heb het vaakst mijn Converse aan en als daar één druppel water op valt voel ik het al in m'n sokken. Laat staan dat ik met die schoenen door de sneeuw moet lopen. Als de sneeuw daarna zo half is ontdooid en bruin is, zodat de hele stad eruit ziet alsof het onder de modder ligt, daar wordt ik al helemaal chagrijnig van.

3. Statisch haar
Als ik ergens een godsgruwelijke hekel aan heb is het wel statisch haar. Voor mijn gevoel heb ik dat dan ook echt de hele winter lang. Ik moet mijn haar dan wel in een knot doen want zelfs in een staart is het nog statisch. Ze zouden het moeten verbieden.

4. Ik kan geen crop tops en tshirts meer dragen
Ik draag best vaak crop tops op een hoge broek en gewoon shirtjes met korte mouwen maar eigenlijk is dat voor de winter iets te koud en dat haat ik want sommige shirts staan gewoon niet leuk met een vest.. Mehhhh

5. Omdat het koud is
Eigenlijk is dat de voornaamste reden omdat ik het in de winter relatief gezien altijd koud heb. Ik krijg het gewoon nooit warm genoeg en ja, dat is niet prettig en daarom heb zo'n gruwelijke hekel aan de winter.

Ik denk nu de hele tijd aan hoe ik dit in godsnaam vorig jaar heb doorgestaan. Maar net als de jaren daarvoor heb ik vorige winter ook overleeft dus dat zal deze winter hopelijk niet anders zijn. Moge het alsjeblieft weer snel zomer worden. Amen.

xoxo ur fab queen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten