19 februari 2015

First day @Artez

Door deze foto had ik m'n trein gemist.


Weeww afgelopen zaterdag begon dan eindelijk mijn oriëntatie opleiding bij Artez in Arnhem! Ik wist niet zo goed wat ik er van moest verwachten en ik was eigenlijk wel een beetje bang dat de mensen daar allemaal super goed waren enzo maar dat viel wel mee want ik kon gelukkig wel mee komen met de rest. 

De oriëntatie opleiding is een vooropleiding op alle kunst opleidingen bij Artez. En omdat ik daar super graag naar toe wil na mijn havo, doe ik nu die vooropleiding. 

Op de tweede foto zie je alle kunstwerken die we zaterdag hebben gemaakt. De opdracht was om een voorwerp mee te nemen waar je herinneringen aan had. Vervolgens moest iedereen z'n voorwerp in een zak doen en dicht knopen. Iedereen pakte een willekeurige zak en je mocht alleen voelen wat het was en daarna moest je het tekenen. Na die tekening moest je de zak open maken en het nog een keer tekenen maar dan als je het voorwerp wel zag. Ik had een marmeren ei  dus dat was eigenlijk heel makkelijk. Nadat die twee tekening af waren moesten we elkaar in een bepaalde houding na tekenen met indische inkt op een klein glaasje. Dat legde we vervolgens op een projector en zo krijg je dus deze tekeningen. Wat interessant eh. 
Btw, de tekening rechts onder is van mij.

Overmorgen ga ik dus weer naar Arnhem en ik heb er echt veel zin in. Alleen wel een beetje jammer dat ik elke zaterdag kwart voor zeven moet opstaan en tot de zomervakantie dus niet meer uit kan gaan op vrijdag :( 

Volgende keer ga ik een leuker stuk schrijven hahah. Ohja, er komt ook nog een Life in Snaps aan.

xoxo Laura

1e foto: jas, Airforce (€250) ~ broek, H&M (€40) ~ sjaal, Louis Vuitton (prijs weet ik niet) ~ schoenen, Monki (€40)~

Geen opmerkingen:

Een reactie posten