9 februari 2015

Hoe de hel organiseer ik een sweet 16


Wejoowejoowejoo ik ben gewoon al over twee maanden zestien. En zoals je misschien al op mijn blog had gelezen ben ik al sinds dat ik twaalf ben bezig met het vinden van een leven. Uhm ik bedoelde  het plannen van mijn sweet 16. Sinds half januari begon ik er weer een keer aan te denken en toen was het wel van oh shit, ik ben nu al over 3 maanden jarig.. Dus ik ging plannen maken voor een sweet 16 aka LAURA'S BOMBING SUPER SWEET FUCKING 16. Nadat ik dit stuk heb geschreven ga ik een handleiding schrijven voor iedereen die een bombing sweet 16 wil geven net als ik want ik kan er nu inmiddels wel een encyclopedie over schrijven. Hier is het eerste deel van de triologie '' Hoe de hel organiseer ik een sweet 16'':

Okay ik begin bij het begin. Ik zou mijn feest gaan vieren met een vriendin van mij maar zij mag niet zo'n groot feest meer vieren dus moet ik nu opzoek naar een andere vriendin om het samen mee te vieren. Ook wil ik het niet thuis vieren want mijn moeders huis is te klein en mijn vaders huis vind ik niet mooi dus dat wordt het niet. Mijn ouders vonden het goed om een locatie te huren maar dan moet ik het feest wel samen met iemand vieren. Dus ik heb al verschillende locaties gevonden voor mijn mogelijke feest. Maar eerst moet ik iemand regelen waarmee ik het samen kan vieren.

Natuurlijk moet ik de perfecte jurk aan op die avond. Ik ben zaterdag al met mijn moeder naar Utrecht geweest om een jurk te zoeken maar we hebben niks gevonden. De jurk op de foto (onderaan dit stuk, want dat stond mooier in de lay-out) was wel echt heel mooi maar de enige maat die er nog was, was 32 en dat paste opzich wel, maar dansen wordt een beetje moeilijk daarin haha. En ik vond de jurk btw ook niet geschikt voor mijn sweet sixteen want ik wil veel liever een kort jurkje.

Het thema van het feest wordt zo typische hot pink & black. Ik wil dat er overal van die lampionen komen te hangen want dat vind ik leuk. De taart wordt in dezeflde style. Jaja, ik heb zelfs al een taart uitgezocht.

What about de gastenlijst: ik nodig ongeveer (samen met wie ik het vier) 60 mensen uit. Dat aantal is omdat ik niet meer mensen ken omdat er niet meer mensen passen in de meeste locaties :)

Wat eigenlijk wel ironisch is, is dat je tegenwoordig op de leeftijd van 16 precies NUL privileges meer hebt. Ja echt kut. Geen drank dus. Maar gelukkig heb ik hele lieve ouders die mijn leed ook inzien en ook zien dat dit niet vol te houden is. Dus er wordt op mijn bombing sweet 16 waarschijnlijk (ligt eraan waar het gevierd wordt, sommige locaties mag het echt niet) wel alcohol geschonken.

Wel leuk voor degene met wie ik dan straks ook haar verjaardag vier want haar verjaardagsfeest is dan ookal helemaal uitgestippeld. Hahahaha ik ben verder een leuk persoon. Ik bedoel het in ieder geval goed.

Het tweede deel van deze triologie komt volgende week uit xoxo

Luv van de bijna birthday gurl, Laura


Geen opmerkingen:

Een reactie posten