16 februari 2015

In da makingggg
Ik zit nu al meer dan een jaar op naailes en ik heb het afgelopen jaar de leukste dingen gemaakt. Met de hulp van Lydia, mijn naailes docent, maak ik super leuke stukken. Ik heb al eerder een strandjurk, een blousje en een kerst jurkje gemaakt. Verder heb ik ook nog een paar kleding stukken, die ik had gekocht maar niet helemaal goed paste, vermaakt. Nu ben ik bezig met een trenchcoat. Het lijkt op de foto's alsof hij al helemaal af is maar eigenlijk ben ik pas net begonnen. Ik had net alle patroondelen uitgeknipt en op de foto's kan je zien hoe ik ze op de paspop vast speld. Zo komt de jas er dus ongeveer uit te zien. De voering ga ik maken van rood geruite stof. It is going to be niceeeee $$$$.

Deze jas is wel het moeilijkste wat ik tot nu toe heb gemaakt dus het duurt waarschijnlijk nog wel even tot dat het af is gehehe. Mijn kerst jurkje heb ik btw nog helemaal niet op mijn blog staan :( Meh maar komt er ook asap op.

Ik blog nu echt veel maar ik ben ziek dus ik heb nu veel tijd dus vandaarrr. 

Lobbieeeeee

Geen opmerkingen:

Een reactie posten