9 mei 2015

#Lauratakesberlin part III

Yay, na ongeveer 1000 winkels afgegaan te zijn heb ik ze nu eindelijk in mijn bezit. *pray*

Er zit sinds kort een American Apparel op de k'damm dus daar moesten we natuurlijk wel even heen


Maar ik heb vooral geshopt in dit soort kleine boetiekjes. Vooral in Prenzlaurer Berg op de Kastanienallee zijn er veel te vinden. Het zijn daar vooral winkels van jonge Duitse designers en vintage en die winkels zijn de beste. 

Deze foto was op 1 mei gemaakt en toen was er dag van de arbeid dus iedereen was vrij. In Duitsland wordt dat echt groot gevierd en in Berlijn komt de hele stad naar Kreuzberg om daar bier te drinken, lekker te eten en te demonstreren tegen allemaal arbeidsdingen waar ze het er niet mee eens zijn. Inclusief keiveel politie. 

Dit was in een park ergens in Kreutzberg en er zaten allemaal mensen te chillen op dat dak lol

Ik probeerde ook de hele tijd onopgemerkt foto's te maken van hipsters maar dat is serieus zo moeilijk. Dit is een van de weinige foto's die nog een beetje gelukt is. De hipster zit links btw.

En m'n too pretty zusje (deze foto heb ik btw gemaakt met m'n iphone 0, goed eh)

Gelukkig deden we deze vakantie niet al de toeristische dingen (die hadden we namelijk al gedaan) dus konden m'n zusje en ik vaak gewoon gaan chillen aan het water. Ik word zo hipster omg.

Sorry dat ik jullie zo dood gooi met die bloesem foto's maar ze zijn het delen waard

- The Cool Kids -

Dit waren, laat maar zeggen, de overgebleven foto's. Het zijn er weer lekker veel maar dit was dan ook mn laatste post over Berlijn, meh. Oke genoeg gepraat. Ik ga slapen.

xoxo eines Deutsche M├Ądchen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten