14 juni 2015

LauraTakesParis

In Disneeyyy

Regenbogen door de glazen driehoek van het LouvreIn de Sacre Coeur 

IJsjes bij Versailles

Vet koele standbeelden in Versailles

Op de Arc d'Triomphe kijken naar de eiffeltoren

Mooi dit

De week na mijn sweet 16 ben ik met school op werkweek geweest naar Parijs! Doordat ik zoveel bezig was met m'n feest had ik me eigenlijk totaal niet voorbereid op Parijs maar uiteindelijk is het toch heel leuk geworden :) We hebben echt alle toeristische dingen wel gezien. Was opzich niet erg maar het was zo extreem vermoeiend. We hadden bijvoorbeeld Versailles en het Louvre op 1 dag. Dat was echt veel te veel. Ik vind dat zo zonde omdat ik zo graag het Louvre had willen zien maar iedereen was gewoon te moe. 

Oke ik heb geen zin meer om hier verder over te vertellen want het was allemaal helemaal geweldig enzo maar ik ben nu echt veel te moe om verder te gaan met schrijven

Oh er was wel 1 cool ding gebeurd en dat is dat ik een vluchtelingenkamp heb gezien onder een brug.

Nu ga ik m'n tandenpoetsen. Slaap lekker ratjes van me.

xoxo Laura 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten